Puh. 044 5126 488

Header

Uutuudet

MIKROBLADING

Microblading toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja. Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan vaan ihon pintakerrokseen, se osuu ainoastaa ihon päällimmäisiin kerroksiin ja käytettävä terä koostuu mikroskooppisen pienistä teristä. Tämän vuoksi on mahdollista tehdä linjoja ja kaaria, joita muilla tekniikoilla ei ole mahdollista tehdä, kuten pysyvällä tatuoinnilla. Pysyvyys on noin vuosi. Jos haluaa tulosta ylläpitää, täytyy kulmat uusia.

12402021_1660033950911983_5568356353449212531_o

BRASILIALAINEN KERATIINIHOITO (BKT) – Brazilian Keratin Treatment

Hoito sopii kaikille jotka kärsivät vaikeista hallitsemattomista hiuksista. Brasilialaisella keratiinihoidolla voidaan suoristaa luonnonkiharat, -taipuisat tai pörröiset hiukset luonnollisesti. Toimivuus perustuu siihen, että hiuksen juureen pakotetaan luonnon omia keratiineja, jolloin rakennetta saadaan muokattua halutunlaiseksi. Hiukset pestään erityisellä syväpuhdistavalla shampoolla jonka jälkeen keratiiniaine levitetään pestyihin, kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 30min ajan. Tämän jälkeen keratiini pakotetaan hiuksiin lämmön avulla, föönaamalla sekä erityisellä lämpöraudalla, käyden läpi jokainen hiusosio 7-9 kertaa. Tästä prosessista johtuen keratiinihoito kestää toteuttaa, hiustesi pituudesta ja paksuudesta riippuen, 2-6 tuntia. Tuloksena on pehmeät, kiiltävät ja suorat hiukset. Keratiini parantaa hiusten laatua ja suojaa niitä ulkoisilta vaurioilta. Suoristus pysyy hiuksessa noin 3 kuukauden ajan, seuraavalla kerralla taas pidempään jos toimenpide uusitaan ajoissa.

Ohjeet hoidon jälkeen:

Älä pese/kastele hiuksia 3 päivään. Jos hiukset altistuvat kosteudelle niin föönaa välittömästi kuivaksi ja käy hiukset läpi suoristusraudalla! Älä käytä kuminauhoja, hiuskiinnikkeitä tai hiuslakkaa. Hoidon jälkeen on erittäin tärkeää käyttää pesu- ja hoitotuotteita jotka eivät sisällä natriumkloridia. Hoito on uusittava noin 3-5kk välein mikäli haluaa hiusten silkkisyyden ja hallittavuuden säilyvän. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen suositellaan hoitoväliksi max. 3kk.

Keratiinikäsittely voidaan tehdä myös käsitellyille ja vaalennetuille hiuksille. Hoito voidaan tehdä heti värikäsittelyjen jälkeen samalla käynnillä. Hoidossa käytetään Cocochoco tuotteita. Cocochoco ei sisältää formaldehydiä.

 

OLAPLEX-käsittelyt hiuksille

Olaplex_3Olaplex on uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä sekä korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex siis ehkäisee vaurioitumista ja vahvistaa hiuksia. (Lisätietoa uutuuksista kohdassa “Palvelut”)

 

 

LPG-hoidot vartalolle ja kasvoille

Liftmassage_pic1Esteettisissä hoidoissa LPG menetelmällä voidaan tehokkaasti ja riskittömästi vähentää muhkuraista selluliitti-ihoa, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan poistuminen soluista paranee ja sen seurauksena kudos silenee.

LPG -hoidolla on myös tutkitusti ANTI-AGE EFFECT eli sillä on myös ikääntymistä hidastava vaikutus. LPG -hoidon avulla voidaan luonnollisesti ja nopeasti taistella ikääntymistä vastaan lisäämällä kollageenin tuotantoa ihossa. Se elvyttää sidekudosta ja uudistaa ihoa tehokkaasti.

GLAMOUR BROWS

Glamour Brows

Glamour Brows

Huolitellut kulmakarvat ovat kuin nopea ja edullinen kasvojenkohotus, ne antavat ilmettä ja ryhtiä kasvoille. Glamour Brows on aivan uudenlainen stailaustekniikka kulmakarvoille. Nyt kaikilla on mahdollista saada juuri sellaiset kulmakarvat mistä olet aina unelmoinut.

 

ETERNAL GOLD Anti-age Kultakasvohoito

Kultaa sisältävät tuotteet on suunnattu luxusta kaipaavalle itseään hemmottelevalle aikuiselle. Kultakasvohoito tarjoaa aikuiselle iholle sen kaipaaman uudistavan ja kiinteyttävän vaikutuksen ja sekä hohdokkuutta ja ylellisyyttä. Hoito elvyttää kasvojen ja kaulan ihoa, lisää soluaineenvaihduntaa sekä kiinteyttää ja silottaa ihoa. Hoidossa käytetyt tuotteet sisältävät proteiineja, lipidejä, vitamiineja ja aminohappoja, joilla on ihoa uudistava vaikutus.

 

Ripsiseerumi FEG on mahtava uutuus!

Terveellinen, ravitseva ja lääkeaineton seerumi, joka todella toimii! FEGin käytön aikana voit nauttia myös pidennysten eduista ja samalla huolehtia luonnon ripsistäsi. FEG antaa ripsille tukea ja ehkäisee niiden murtumista. Pidemmät, paksummat, runsaammat ripset luovat vahvemman pohjan ripsienpidennysten laittamiselle.